09-Oct-2023

UCAPAN TAHNIAH KEPADA PENYELIDIK UMK TERSENARAI DALAM WORLDS TOP 2% SCIENTIST BY STANFORD UNIVERSITY

Sukacita dimaklumkan bahawa Dr. Muhammad Khalilur Rahman dari Fakulti Keusahawanan Dan Perniagaan telah tersenarai dalam Worlds Top 2% Scientist bagi (Single Year Citation Impact 2022) yang telah disenaraikan oleh Stanford Universiti dan Elsevier bagi tahun 2022. Penyenaraian ini dikemas kini secara tahunan oleh Stanford University dan pengiktirafan diberikan kepada saintis dan ahli akad..

10-Sep-2023

7 Sept 2023 | Lawatan LHDN ke tapak projek Ayam Kampung Kacuk dan Perusahaan Ikan Lunak

..

10-Sep-2023

Perbincangan Pengkomersialan Produk Teh Kenaf bersama Abam Peah Holding Sdn Bhd.

Perbincangan ini telah dihadiri oleh penyelidik produk Teh Kenaf dari Universiti Malaysia Kelantan (UMK) Ts. Dr. Maryana Binti Mohamad Nor, turut hadir adalah Prof. Madya Chm. Ts..

October (1)
September (3)